ОСТАННІ НОВИНИ

Українські десантники захопили арсенал терористів

|

За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», в результаті дій підрозділів українських десантників, в зоні проведення АТО захоплений цілий арсенал терористів, що перевозився колоною бойовиків. Про це на своїй сторінці у facebook написав координатор Руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Зокрема, основна частина зброї та боєприпасів перевозилася на броньованому «КамАЗі».

Захоплено 33 ящики мінометних боєприпасів калібру120 мм, два 120-мм міномета 2С12, два 82-мм міномета БМ-37, два ПЗРК, кілька вогнеметів РПО «Джміль», АГС-17, ПТУРи. А також велика кількість стрілецької зброї», – написав він. 

Дещо раніше Д.Тимчук повідомляв, що «з моменту поновлення активної фази АТО українські силовики відбили у терористів і встановили контроль над населеними пунктами:

– Закотне

– Райгородок

– Різниківка

– Рай-Олександрівка

В даний час береться під контроль Миколаївка.

Також в результаті активних дій та звільнення території від бойовиків розблоковано блок-пост сил АТО, який раніше діяв фактично в тилу у бойовиків».

За його словами, з визволенням цих населених пунктів перегороджено основні маршрути матеріально-технічного забезпечення терористичних груп.

«У групах терористів спостерігається різке погіршення морально-психологічного стану бойовиків. Терористи мають серйозні втрати живої сили, озброєння і техніки. Лідери терористичних груп мають жорстку установку заперечувати серйозні втрати», – додав він.

Фото: Facebook   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *