ОСТАННІ НОВИНИ

Жителів Донбасу просять не виходити з дому

|

МВС України закликає жителів Донеччини та Луганщини не виходити на вулиці та не підходити до вікон. Про це йдеться у повідомленні МВС України, передає УП.

“Ні в якому разі не наближатися до позицій бойовиків, а також місць їх скупчення. Не вступати в будь-які контакти з представниками терористичних організацій і не дати змоги використати себе у якості живого щита”, – закликав радник глави МВС Зорян Шкіряк.

Він наголосив, що терористи готові на проведення будь-яких терористичних актів щодо мирного населення в цих містах.

З.Шкіряк заявив, що бойовики продовжують обстрілювати житлові квартали, звинувачуючи у цьому українських військовиків і роблячи картинку для російських телеканалів.

“Повідомляємо і заявляємо, українські військові, сили Нацгвардії діють виключно локально і наносять удари тільки по позиціям бойовиків”, – наголосив З.Шкіряк.

За словами радника міністра, у випадку почутих поруч пострілів, або вибухів ні в якому разі не підходити до вікон і по можливості спуститися у підвальні та напівпідвальні приміщення.

Також він радить не пересуватися без гострої необхідності по вулицях, там де проходять бойові дії і за жодних обставин не залишати дітей одних без нагляду дорослих.

“Мета АТО – наведення конституційного ладу, знищення терористів та звільнення наших територій від загарбників”, – зазначив Зорян Шкіряк.

Фото: www.radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *