ОСТАННІ НОВИНИ

У Краматорську терористи по-звірячому вбили працівника заводу

|

Краматорськ шокувало жорстоке вбивство 33-річного працівника заводу “Енергомашспецсталь” Михайла Шпака. Це сталося ввечері 27 червня у гаражі на шиномонтажці – повідомляє ТСН

У групі “Kramatorsk” в соціальній мережі Facebook користувачі пишуть, що чоловік приїхав на СТО поміняти колесо у машині. На шиномотажці його зустрів “патруль ДНР”, який зажадав від Михайло Шпака його автомобіль, але той відмовився віддавати свою машину. 

Тоді його почали бити, били по голові прикладом автомата, прострілили дві ноги, і врешті решт вистрілили у легеню. Михайло Шпак помер від втрати крові, в декількох стах метрах від відділення хірургії – СТО знаходиться біля місцевої центральної міської лікарні. 

Загиблий наступного дня мав отримати підвищення на заводі. В нього залишився маленький син.

У терористів своя версія подій. Так званий “військовий комендант” Краматорська Генадій Кім, якого призначив “Стрєлок”, каже, що загиблий сам винен у своїй смерті. 

“Наш ополченець при спробі затримати нетверезого водія зазнав нападу. Водій наніс ополченцю тілесне ушкодження. Бієць, захищаючи своє життя, застосував табельну зброю. Він мав на це право”, – сказав Генадій Кім місцевому виданню “Краматорская Правда”. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *