ОСТАННІ НОВИНИ

За антиукраїнські настрої доведеться відповідати

|

На Львівщині відкрито кримінальне провадження стосовно осіб, які поширювали в мережі Інтернет антиукраїнські настрої. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Управління СБУ у Львівській області.

Співробітники СБУ припинили протиправну діяльність громадян, які через мережу Інтернет проводили агітаційну роботу, направлену на завдання шкоди державному суверенітету та територіальній цілісності України.

Зокрема, на їхній сторінці розміщені заклики до підтримки терористів, що діють на сході України, матеріали, що зухвало розпалюють міжнаціональну та релігійну ворожнечу, містять  антидержавні й сепаратистські заклики.

Ці громадяни розповсюджували відверто провокаційні чутки, що спотворюють реальну ситуації в країні, та загострюють суспільно-політичну ситуацію на Львівщині.

За матеріалами СБУ прокуратурою відкрито кримінальне провадження,  передбачене ч.1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Дане провадження розслідується слідчими Управління СБУ у Львівській області. Цей злочин передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Фото: Коментарі 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *