ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові війна з New York Street Pizza

|

Днями у Львові розгорівся скандал довкола закладу харчування New York Street Pizza, що знаходиться на вулиці Тершаківців, 5. Власник запланував розширити свою діяльність і почав активно монтувати тимчасовий літній майданчик на клумбі, що красувалася навпроти його закладу. Однак появі літньої тераси не судилося – щойно змонтований настил з дощок знесли активісти «Автономного опору».

Благі наміри активістів отримали чимало схвальних відгуків від львів’ян, однак є й ті, що закликають розглянути зворотній бік медалі.

Передусім варто згадати, що літні майданчики далеко не є дивинкою чи новиною для Львова. У час, коли весь центр міста забудовано терасами генделиків та розкішних ресторанів настільки, що подекуди неможливо пройти чи проїхати матерям із візками, а про екстрений проїзд спеціального транспорту взагалі не може бути мови, у тихому районі міста показово зносять терасу… Відтак щонайменше залишається незрозумілим таке вибіркове покарання.

Нагадаємо, ліквідація літнього майданчика закладу харчування «New York Street Pizza» відбулась ввечері 23 червня. Активісти «Автономного опору» свої дії мотивували волею громадськості та незаконністю «новобудови».

Про те чи мала право New York Street Pizza добудовувати літній майданчик та кому вигідне його знесення дивіться тут: Хто оголосив війну New York Street Pizza?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *