ОСТАННІ НОВИНИ

Тривають пошуки головних начальників ДАІ Львова та області

|

Головне управління МВС України у Львівській області оголошує відбір кандидатів для подальшого призначення на посади начальника УДАІ ГУМВС України у Львівській області та начальника відділу ДАІ з обслуговування міста Львів ГУМВС України у Львівській області. Про це Львівського порталу повідомили в управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області.

До участі у відборі допускаються особи середнього та старшого начальницького складу органів внутрішніх справ, які: мають вищу освіту відповідно до фаху професійної діяльності за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом в органах внутрішніх справ на посадах керівників нижчого рівня не менше 4 років; вільно володіють державною мовою.

Не допускаються до участі у відборі особи: які не відповідають зазначеним вище вимогам; які мають не зняте дисциплінарне стягнення; стосовно яких проводиться службове розслідування.

Для участі у відборі кандидатів для подальшого призначення на посади начальника УДАІ ГУМВС України у Львівській області та начальника відділу ДАІ з обслуговування міста Львів ГУМВС України у Львівській області подаються такі документи: рапорт кандидата; копії документів про освіту (диплом про повну вищу освіту, документи про вчене звання, науковий ступінь, свідоцтво про підвищення кваліфікації); Керівництво підрозділу, де проходить службу кандидат, крім визначених документів, надсилає до ГУ МВС характеристику з рекомендацією та довідку про результати оперативно-службової діяльності. Особи, які здали документи, допускаються до участі у відборі.

 Відбір кандидатів проводиться кадровою комісією Головного управління з 25 до 30 червня 2014 року. Приймання зазначених вище документів здійснюється кадровою комісією Головного управління МВС України у Львівській області через працівників управління кадрового забезпечення ГУ МВС, працівників підрозділів кадрового забезпечення міськрайорганах внутрішніх справ ГУМВС України у Львівській області з 17 до 25 червня 2014 року. За додатковою інформацією звертатись за адресою: м.Львів, пл. Генерала Григоренка, 3, управління кадрового забезпечення, тел. 258 68 74.

Фото: tsn.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *