ОСТАННІ НОВИНИ

Найманці з Росії планують прорив на схід України – РНБО

|

Рада національної безпеки й оборони заявляє про планований прорив із таборів підготовки бойовиків, розташованих на території Росії, найманців для терористичної діяльності на сході України. Про це на брифінгу сказав спікер інформаційного центру Володимир Чеповий, передають «Українські Новини».

«З таборів підготовки бойовиків, розташованих на території Росії, планується здійснити прорив на територію України російських найманців для участі в терористичній і диверсійній діяльності й забезпечення сил терористів, із озброєнням різних типів», – зазначив Чеповий.

Разом з тим, помічник голови Державної прикордонної служби Сергій Астахов підкреслив, що ситуація відстежується й на даному етапі перебуває під контролем українських прикордонників.

Чеповий поінформував, що бойовики намагаються поповнити свої сили примусовим залученням місцевого населення у свої лави, а також населенням Росії.

Він зазначив, що в російському сегменті соціальних мереж як і раніше здійснюється пошук добровольців для відправлення на схід України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *