ОСТАННІ НОВИНИ

Харковом пройшов Антимайдан. На черзі Євромайдан

|

У Харкові 22 червня прихильники Євромайдану та антимайданівці проводять свої акції.

Обидва заходи заплановані на другу половину дня й відбудуться у центральній частині міста. Пише УП

Антимайданівці під гаслом “Харків проти фашистської хунти. Подвиг діда не забудемо!” проводять мітинг-реквієм, присвячений 73-й річниці початку Великої Вітчизняної війни.

О 15:00 активісти розпочали пішу ходу від “Дзеркального струменя” на вулиці Сумській до площі Свободи. Участь у ході взяли близько 200-300 осіб.

Як повідомляють у соцмережах, під час акції антимайдану очікуються провокації. У центральній частині міста – автобуси з міліцією та автозаки. Акція проходить під прапорами організації “Всеукраїнський союз жінок-матерів `За майбутнє дітей України”.

У свою чергу прихильники Євромайдану розпочнуть свою акцію о 18:00. За даними одного з координаторів харківського Євромайдану Дмитра Пилипця, Народне віче Євромайдану традиційно проходитиме біля пам’ятника Шевченку на вулиці Сумській.

Віче пройде з вимогою заборони Комуністичної партії України, також буде висловлена вимога заборонити “збіговиська сепаратистів у центрі Харкова” та обговорюватиметься розслідування кримінальної справи, порушеної стосовно Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Після Народного віча євромайданівці анонсували пішу ходу центральною частиною міста.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *