ОСТАННІ НОВИНИ

Луганчани масово покидають місто

|

Вокзал Луганська працює в штатному режимі, але біля кас – величезні черги. Про це повідомляє місцевий сайт informator.lg.ua, пише УП

Переповнені навіть приміські поїзди.

Луганчани, які покидали місто в п`ятницю на дизель-поїзді Родакове-Старобільськ-Лантратівка, повідомляють, що в вагонах, розрахованих на 100 пасажирів, їхало по 300-400 чоловік.

Водночас перемир`я, оголошене презиидентом Петром Порошенко, не дотримується, повідомляють українські військові, дислоковані на північ від Луганська.

За їхніми словами, припинення вогню стосується лише важкого озброєння.

Принаймні, так його тлумачать бойовики так званої “ЛНР”. Вони продовжують обстрілювати позиції сил АТО з автоматичної зброї, армія веде вогонь у відповідь.

Селище Металіст, розташоване у 12 кілометрах від Луганська, стало “буферною зоною” між позиціями української армії і “ополчення ЛНР”.

Спроб штурму поки не робить жодна зі сторін, – пише ЗМІ.

Як відомо, президент України Петро Порошенко оголосив про припинення антитерористичної операції з п`ятниці, 20 червня, і до 27 червня.

За його словами, це робиться для того, щоб терористи могли скласти зброю, а ті, хто цього не зроблять, будуть знищені.

Бойові дії будуть носити тільки характер відповіді, тобто якщо бойовики будуть нападати на наші сили, підкреслив президент.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *