ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині відбувся запеклий бій між прикордонниками та бойовиками

|

Вчора по міжнародному пункту пропуску «Ізварине» в Луганській області терористи відкрили вогонь з гранатометів, мінометів, кулеметів та снайперських гвинтівок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії  зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонслужби України.

Близько 21.20 бойовики під’їхали до пункту пропуску на автомобілях та відкрили вогонь по складу прикордонного наряду. Охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів для евакуації цивільних осіб, які перебували у пункті пропуску, у безпечні місця. Після цього, зміна прикордонних нарядів перемістилася на завчасно підготовлені вогневі позиції та прийняла бій. У ході зіткнення шестеро прикордонників отримали вогневе поранення, два з яких – важкі. У подальшому прикордонники змушені були під натиском противника відступити з боєм на територію Росії.

Під час бою терористами також був здійснений обстріл російської території та поранено одного російського прикордонника, після чого представники прикордонної служби Росії відкрили по нападникам вогонь у відповідь.

Про напад на пункт пропуску поінформовано всі взаємодіючі органи.

За наявною інформацією бій виник у результаті намагання терористів перемістити з території України в Росію невідомий вантаж.

Фото: ДПСУ 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *