ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура вкотре зацікавилась незаконним продажем алкоголю дітям

|

Прокуратура Львова організовує комплексну перевірку щодо фактів неправомірного продажу дітям алкогольних напоїв та тютюну на території обласного центру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

У межах вказаної перевірки, до якої залучені органи контролю та внутрішніх справ, з’ясовуватиметься також правомірність діяльності торговельних закладів, які реалізовують такі товари безпосередньо біля навчальних установ міста, та розміщення ними відповідних рекламних конструкцій.

Принагідно зауважимо, що недостатньо ефективна робота уповноважених органів щодо недопущення незаконної реалізації неповнолітнім алкогольних напоїв і тютюнових виробів неодноразово була предметом реагування органів прокуратури Львова.

Так, цьогоріч скеровано п’ять подань з вимогою усунути порушення у зазначеній сфері   на адресу органів внутрішніх справ.

Підставою для цього стало насамперед неналежне виконання своїх посадових обов’язків працівниками міліції, які не скеровували до органів контролю матеріалів для застосування фінансових санкцій та позбавлення ліцензії суб’єктів господарювання, що ігнорували вимоги законодавства стосовно заборони продажу дітям згаданої продукції.

 

 Фото: infoporn.org.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *