ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські самооборонівці вчаться користуватись з вогнепальною зброєю

|

20 червня у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулось чергове заняття із членами громадського формування «Народна самооборона». Цього разу бійцям розповіли про тонкощі поводження з вогнепальною зброєю – автоматом Калашникова та пістолетом Макарова.Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

Науково-педагогічні працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки розповіли слухачам про матеріальну частину зброї, заходи безпеки при поводженн з нею, порядок і правила її застосування.

Тренер-викладач Регіонального центру спеціальної підготовки Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України Ігор Винярчук разом зі своєю вихованицею – слухачем магістратури ЛьвДУВС лейтенантом міліції Катериною Маліновською продемонстрували самооборонівцям основні положення, з яких може вестися стрільба з автомата.

 

Сьогодні бійці також мали змогу відпрацювати навики неповного розбирання та збирання зброї та стрільби з автомата Калашникова в мультимедійному тирі.

 

Виконуючий обов’язки ректора ЛьвДУВС полковник міліції Валерій Середа також долучився до проведення навчання, допомагаючи слухачам перейти зі зброє на «ти».

Фото: відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *