ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали оцінщика майна під час отримання хабара

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області спільно з прокуратурою викрили експерта оціночної діяльності Львова під час одержання ним хабара. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Чоловік, що здійснює професійну діяльність, пов’язану з наданням послуг експерта, вимагав 450 доларів США за сприяння у проведенні експертної оцінки нерухомого майна з подальшою видачею відповідного висновку.

Львівські правоохоронці викрили зловмисника на «гарячому» у одному з кафе міста під час одержання ним суми, яку він вимагав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від дванадцяти тисяч до вісімнадцяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі працівники міліції встановлюють інші факти вимагання та одержання експертом неправомірних вигод за сприяння у вирішенні аналогічних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *