ОСТАННІ НОВИНИ

Зупинено поставку бронежилетів для українських військових – депутат

|

Рішенням Антимонопольного комітету зупинено поставку бронежилетів вітчизняного виробництва для українських військових, які беруть участь в антитерористичних операціях на сході України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Ігор Васюник, передає кореспондент Львівського порталу.

«Cволочі, які звикли наживатись на тендерах, зупинили поставку бронежилетів для наших українських віськових на Схід! Йдеться про бронежилети вітчизняного виробництва вартістю 4120 грн/шт.,які закупляє Міноборони. Проте інше товариство через злочинне рішення Антимонопольного комітету зупинило поставку бронежилетів, бо вони, бачите, не виграли тендер. І пропонували вони бронежилети по 11 тис./шт. (!)», – написав депутат.

Водночас Ігор Васюник не уточнив про яку саме фірму йдеться. Однак, нардеп повідомив, що голова Верховної Ради України дав доручення Генпрокуратурі негайно заарештувати всіх винних.

«Ми кричимо, де захист для наших хлопців, які щодня гинуть від куль. Люди на собі через кордон переносять каски та бронежилети… а всяка наволоч ( і в першу чергу Антимонопольний) зупиняє і без того мізерні поставки засобів спецзахисту. Це заробляння грошей на смертях військових!», – написав депутат у своєму Фейсбуці.

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *