ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали серійну крадійку

|

У Самборі працівники міліції викрили жінку, яка викрала мобільний телефон та інші особисті речі з помешкання пенсіонерки. Однак перевіривши зловмисницю на причетність до інших правопорушень правоохоронці встановили, що зловмисниця причетна до цілої серії крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Самбірський райвідділ міліції, 17 червня, звернулася 60-річна пенсіонерка, яка повідомила, що з її помешкання невідома жінка викрала мобільний телефон та інші особисті речі. Сума завданих збитків становить 1000 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетна 44-річна самбірчанка. Перевіривши причетность зловмисниці до інших крадіжок правоохоронці встановили, що жінка викрала ще два дитячих велосипеда та інші мобільні телефони.

«Один з них вона викрала з під’їзду багатоповерхового будинку, а інший – з чужого приватного подвір’я. Окрім того, зловмисниця викрала у аптеці мобільний телефон працівниці закладу. Аналогічну крадіжку жінка вчинила у школі, зайшовши у навчальний заклад вона привласнила мобільний телефон вчителя», – розповів начальник Самбірського міськвідділу міліції Ярослава Ващишина.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *