ОСТАННІ НОВИНИ

За день у Львові евакуатори забирають на штрафмайданчики по 12 авто

|

Львівська міська рада нагадує водіям, що у Львові працюють евакуатори. Відтак, автомобілі, припарковані з порушенням правил дорожнього руху, евакуйовують на арешт-майданчик, що на вул. Конюшинній, 13. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів провідний інженер відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак, у місті працює три евакуатори. Щоденно евакуйовують в середньому 12 автомобілів. До евакуації транспортних засобів долучені працівники ДАІ.

«Забираємо неправильно припарковані авто з центральної частини міста. Також вчора були два випадки, коли автомобілі припаркували на трамвайних коліях на вул. Коновальця та на вул. Б.Хмельницького. Ці авто ми перемістили з колій. Ми забираємо машини на арешт-майданчик не раніше, ніж через 30 хв, а буває й через годину після прибуття на місце. То ж часті виправдання водіїв, що, мовляв, вони залишили машину на 2-3 хв. у недозволеному місці, є неправдивими. Нам часто погрожують, зокрема, вчора були погрози від водія, який припаркував авто на пішохідному переході біля обласної ради, але ми на це не зважаємо і виконуємо свою роботу», – розповів Іван Рибак.

Нагадаємо, щоб забрати автомобіль з арешт-майданчика, власнику доведеться заплатити штраф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *