ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській аеромобільній бригаді подарували черговий набір спорядження

|

10 надсучасних прицілів, які дозволяють вести вогонь вночі, 22 десантних рюкзаки, спальники та берци – спорядження, яке отримала сьогодні бригада десантних військ. Амуніцію закуплено через Центр забезпечення української армії, що діє на базі Самооборони Львівщини та у співпраці з капеланством гарнізонного храму Петра і Павла у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Народної Самооборони Львівщини.

 

Командир військової частини Андрій Коцелко дарунком дуже задоволений. «Основна характеристика прицілу – це те, що він дозволяє вести прицільний вогонь в нічних умовах. Коли військовослужбовці почувають себе більш захищеним, впевненими, вони ефективніше виконують завдання», – розповів тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини, підполковник Коцелко.

 

Він також додав, що спершу у частині була проблема забезпечення бронежилетами та касками. Однак на сьогодні ця проблема вже фактично вирішена.

Нагадаємо, раніше Самооборона Львівщини разом із меценатами, які співпрацюють з Центром забезпечення, уже привозила десантникам військові шоломи, з якими хлопці поїхали на схід України.

 «Ми просимо великий бізнес долучатися, бо в людей є постійна потреба – у когось син, у когось племінник їде служити у зону АТО. Люди купують амуніцію, але для них це великі гроші. Вони хочуть, щоб їхні рідні їхали вже з усім необхідним, тому ми намагаємося забезпечити військовиків всім необхідним на Львівщині», – пояснює заступник керівника Самооборони Львівщини Сергій Дзядик.

Уже тривалий час Центр забезпечення, що діє при Самообороні, проводить роботу по пошуку та ввезенню в Україну військової амуніції. Уже з наступного тижня Центр вестиме онлайн-звітність: що саме закупили, за які кошти. Інформацію розміщатимуть на  офіційному сайті Самооборони Львівщини, де також можна буде дізнатися, де і в чому є найбільша потреба. Сюди зможуть звертатися меценати (samooboronalviv.org).

 

Фото: прес-служба Народної Самооборони Львівщини 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *