ОСТАННІ НОВИНИ

Кубів подякував за конструктивну критику

|

Екс-голова Національного банку України Степан Кубів подякував за довіру, підтримку та конструктивну критику. Про це він написав на своїй сторінці у facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Друзі! Революція Гідності змінила кожного із нас. А головне, в серцях і розумі людей вона стала своєрідною точкою неповернення.

Протягом чотирьох місяців перебування на посаді Голови НБУ було збудовано міцний фундамент для реформування фінансового та банківського сектору. На жаль, за цей короткий час не все вдалося встигнути, тож ще дуже багато роботи попереду.

Я вдячний всім за виказану мені довіру, за вашу підтримку, поради і конструктивну критику. А ще – за розуміння тих вкрай потрібних кроків, які доводилося робити у складний для історії України період.

Щиро сподіваюся, що вже найближчим часом у нашій державі буде відновлений мир. Що Україна стане сильною і по-справжньому незалежною. Вважаю, це найважливішим завданням на сьогодні. Тому я маю намір продовжити публічну політичну діяльність для повного і безкомпромісного втілення в життя сподівань кожного українця.

Бог і Україна в серці кожного із нас!», – написав С.Кубів.

Нагадаємо, сьогодні вранці Верховна рада після відповідного подання президента звільнила з посади в.о. глави Нацбанку Степана Кубіва. Натомість новою очільницею НБУ призначено Валерію Гонтарєву.

Як повідомляв Львівський портал, вчора Степан Кубів написав заяву про відставку з посади глави Національного банку України.

Після сьогоднішнього голосування, президент подякував за роботу екс-очільнику НБУ Степану Кубіву і анонсував, що він займе місце в “надзвичайно важливому політичному процесі”.

Існує висока ймовірність, що С.Кубів буде призначений головою Львівської обласної держадміністрації. 

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *