ОСТАННІ НОВИНИ

До ДТП поблизу Мостиськ причетний п’яний мажор?

|

У ДТП, яка трапилась у селі Твіржа, що у Мостиському районі, загинули двоє людей, ще двоє отримали травми. Аварія сталася вчора, 17 червня, о 21.25 на автодорозі «Львів-Шегині». Сьогодні ж у соцмережах поширюються чутки про те, що спричинив ДТП родич голови Мостиської РДА і його нібито різноманітними способами намагаються «відмазати».

За попередніми даними, водій позашляховика Mitsubishi Pajero, 45-річний мешканець Мостиського району, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Toyota Camry. У ДТП загинули двоє пасажирів легковика Toyota – 22-річний і 21-річний львів’яни.

Тим часом сотник Майдану Володимир Парасюк пише на своїй сторінці у facebook про деякі деталі цієї ДТП.

«Сьогодні цілу ніч не змовкав телефон. Всі дзвінки були з м. Мостиська Львівської області. Люди в істериці розповідали про якусь автомобільну аварію і просили допомоги.

Суть у тому, що якийсь п`яний мажор виїхав на зустрічну смугу і вдарив автомобіль, який їхав собі спокійно по своїй смузі. У результаті загинуло двоє людей. Хоча, давайте називати речі своїми іменами: п`яне бидло через свої неадекватні дії вбило 2 людей.

Зі слів людей зрозумів, що на місце події прибули і міліція, і швидка, і почали відмазувати це х@йло. Потім міліціонери посадили його в своє авто і кудись повезли», – пише В.Парасюк.

Він додав, що зв’язався із представником «Дорожнього контролю» Andrijan Kolobov, який ще посеред ночі поїхав розбиратись із ситуацією.

Сотник стверджує, що за його інформацією, міліція, і працівники лікарні всіма способами, грубо порушуючи закони, намагаються прикрити вбивцю і «відмазати від відповідальності». «Як дуже часто буває в нашій державі, він кум/брат/сват/родич когось із влади. Андріян (представник «Дорожнього контролю» – ред.) спостерігав дику картину як лікарі робили все, щоб вивести алкоголь з крові цьому вбивці.

Шановні менти, я цього так не залишу. Я буду контролювати кожен Ваш крок. Я приїду до Львова і обов`язково завітаю до Вас у Мостиськах, а також до тих псевдолікарів, які за гроші рідну маму продадуть. Мені все рівно, чий той п`яний вбивця родич, він буде відповідати за свій вчинок так, як цього вимагає закон.

Коли тут на сході війна і прості хлопці гинуть за те, щоб ви там спокійно жили і працювали, ви що творите? Вам мало смертей за останні місяці? Коли ж ви нарешті зрозумієте, що народ більше не буде терпіти свавілля місцевих князьків, чиновничків і людей в погонах?
Пане Аваков, а чому б не створити ще кілька батальйонів із цих щурів в погонах, що прикривають злочини і сидять по райвідділках, поки молоді хлопці воюють?», – додав В. Парасюк.

Нагадаємо, вчора ввечері поблизу Львова трапилась ще одна смертельна ДТП, до якої може бути причетний родич екс-начальника Львівського міського управління міліції Михайла Курочки.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *