ОСТАННІ НОВИНИ

Злочинці викрали у львів’янина автомобіль і вимагали гроші за його повернення

|

Двох львів’ян, які викрали автомобіль та вимагали у власника три тисячі доларів США за його повернення, затримали працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Власник автомобіля, 26-річний підприємець, житель Львова, звернувся із заявою до правоохоронців. Він повідомив, що в одному зі спальних районів міста двоє осіб, застосувавши фізичне насильство, викрали його автомобіль марки Фольксваген. У подальшому ці особи вийшли з ним на зв`язок і вимагали за повернення іномарки три тисячі доларів США.

За цим фактом слідчі Франківського райвідділу міліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.189 (вимагання) КК України та за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

У ході проведення оперативних заходів, 11 червня, працівники УБОЗ під час передачі коштів у сумі трьох тисяч доларів США, затримали двох чоловіків.

«Операція проводилась в одному зі спальних районів Львова, а кошти передавались за повернення автомобіля власнику. Зловмисниками виявились 33-річний та 27-річний місцеві жителі, які ніде не працюють і вже були раніше судимими», – розповів в.о. начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області, полковник міліції Денис Гусашвілі.

Речові докази вилучено, автомобіль повернуло власникові. Особи, підозрювані у скоєнні злочину, затримані згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *