ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі «Львів-Краковець» сталась потрійна ДТП, є загиблі

|

Вчора на Львівщині водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу та скоїв потрійну ДТП. У результаті аварії одна людина загинула, ще двоє – отримали тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Подія сталася, близько 22.20 години на автодорозі «Львів-Краковець».

За попередніми даними, керманич автомобіля «Mitsubishi Pajero Wagon», 32-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху та, здійснюючи обгін, виїхав на зустрічну смугу. Як наслідок, позашляховик зіткнувся з автомобілем марки «ВАЗ», а після цього – з легковиком «Renault Laguna».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув водій «ВАЗу», 18-річний житель Яворівського району.

Ще двоє пасажирів цього автомобіля зазнали поранень. Серед потерпілих – 16-річна дівчина, у якої діагностували закритий перелом стегна та струс головного мозку. Також травмувався 18-річний житель Яворівщини. У юнака – забої та синці. Після надання необхідної допомоги, постраждалого відпустили додому.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини ДТП, триває розслідування. Державтоінспекція закликає автомобілістів бути якомога обережнішими за кермом, не перевищувати швидкість, дотримуватися Правил дорожнього руху.  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *