ОСТАННІ НОВИНИ

МВС хоче випробувати проект реформування на базі міліції Львівщини

|

Міністерство внутрішніх справ України має намір провести внутрішні реформи, враховуючи думку громадськості. Також в планах міністерства – оптимізація структури та зміни у діяльності окремих служб. Проект реформування органів внутрішніх справ випробують на базі міліції Львівщини. Таке рішення було прийняте на засіданні Експертної ради при МВС. Про це Львівському порталу повідомили у УЗГ МВС України.

Участь у її роботі взяли керівники відомства та його структурних підрозділів, а також члени Експертної ради і громадських організацій.

За словами заступника голови Експертної ради Олега Мартиненка, 40 пунктів тематично розподілені на вісім блоків. Програма експерименту передбачає аналіз сучасного стану органів внутрішніх справ ГУ МВС України у Львівській області, оптимізацію структури Главку, розробку моделі фінансування, реформування діяльності підрозділу ДАІ тощо.

Міністр МВС Арсен Аваков зазначив, що впровадження такого системного експерименту потребує серйозного та зваженого підходу. У зв’язку з цим частина проекту буде доопрацьована у робочих групах. Проте деякі з положень проекту вже можуть бути запроваджені.

Відтак, за результатами цього засідання прийняте рішення про початок процесу аудиту стану органів внутрішніх справ області. Решта положень будуть розглянуті після доопрацювання на найближчому засіданні Експертної ради.

Фото: МВС 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *