ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську ратушу оточать люди із «Санта-Барбари»

|

Торговці з ринку «Сихівська народна торгівля» завтра пікетують мерію, бо не хочуть перенесення їхнього ринку через будівництво трамвайної колії на Сихів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі політичної організації «Правого сектору».

Працівники ринку «Сихівська народна торгівля», знаного серед людей як «Санта-Барбара» скаржаться, що проект прокладання трамвайного маршруту на Сихів передбачає знесення їх торговельних рядів. Відтак, вони та їхні сім’ї ризикують залишитися без засобів для існування.

Ділянка, що її мерія пропонує торговцям замість відібраної, розташована в нелюдному місті, більше того – межує з цвинтарем, тож про рентабельність від такої торгівлі годі й говорити.

Активісти, які захищають ринок, аби привернути увагу громади Львова до своїх проблем, за підтримки «Правого сектора» та інших громадських організацій,  планують 18 червня о 9:00  провести пікет біля Львівської Ратуші.

Натомість післязавтра 19 червня о 10:00, вони  мають намір навідатися з протестом на сесію Львівської міської ради.

Окрім того активісти «Правого сектора» хочуть привернути увагу громадськості й до доцільності реалізації такого дорогого проекту як прокладання трамваю на Сихів. Вони переконані, що в час, коли в державі фактично триває війна місто сповна могло б обійтися модернізацією існуючого тролейбусного маршруту.

Фото: прес-служба ЛМР

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *