ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція викрила автомобільного афериста

|

Правоохоронці міста Львова затримали 25-річного жителя Львівщини, який брав у людей гроші в обмін на обіцянку «пригнати» автомобіль з-за кордону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського міського управління міліції.

Встановлено, що довірливих клієнтів зловмисник знаходив через мережу Інтернет. Потерпілі віддавали шахраю великі суми грошей, довіряли свої автомобілі і документи на них.

Допоміг «вивести на чисту воду» спритника потерпілий. Він доручив злочинцю розмитнити його машину, за послуги заплатив 5 тисяч доларів, віддав авто та документи. Через деякий час шахрай зателефонував клієнтові, повідомив, що оплачених грошей недостатньо, потрібно доплатити ще 4 тисячі гривень. Отримавши цю суму, він зажадав ще доволі символічну суму, оскільки «не вистачало на декілька довідок». Така поведінка насторожила замовника, і він звернувся у правоохоронні органи.

Проведеними оперативними заходами було встановлено, що шахрай зовсім не збирався виконувати свої обіцянки. Натомість встиг здати машину в автомобільному ломбарді під заставу, викупити її, і вже почав підшуковувати клієнта, щоб продати її. Під час здійснення операції купівлі–продажу правоохоронці злочинця і викрили.

Вже доведено причетність шахрая до скоєння тринадцяти аналогічних злочинів. Справу передали до суду.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *