ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура зайнялась діяльністю сепаратистської спільноти «ЛНР»

|

За фактом незаконної діяльності інтернет-спільноти «Львівська народна республіка» зареєстровано кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області 14 червня поточного року, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Зазначимо, що підставою для реєстрації вказаного кримінального провадження стало виявлення у мережі Інтернеті інформації щодо протиправної діяльності інтернет-спільноти «ЛНР- Львівська народна республіка», яка функціонує в соціальній мережі «Вконтакте».

За допомогою цієї мережі, невстановлена особа- засновник вказаної групи, проводить агітаційну роботу серед користувачів. Зокрема, формує деструктивні погляди і думки окремих громадян, пов’язані з посяганням на територіальну цілісність і недоторканність України.

Кримінальне провадження для проведення подальшого досудового розслідування скеровано у слідчий відділ УСБУ у Львівській області. У провадженні призначено групу прокурорів для здійснення процесуального керівництва.

Наразі досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *