ОСТАННІ НОВИНИ

«Небезпечні бандерівки» навідались в госпіталь до поранених вояків

|

У Львові до поранених бійців, які відновлюють здоров’я у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону завітали небайдужі до їхньої звитяги львів’янки, яких московська пропаганда вже давно охрестила «небезпечними бандерівками». Варто зазначити, що у цьому медичному закладі наразі лікується близько двадцяти військовослужбовців, яких вивезли з епіцентру АТО з пораненнями різної ступені важкості до столиці Галичини. Про це Львівському порталу повідомили у Регіональному медіа-центрі МО України (м.Львів).

 

Як розповіла одна із гостей – керівник відділу маркетингу торгівельної мережі, що займається виготовленням та реалізацією м’ясних продуктів громадського харчування Людмила Томашевська, ідея народилася під враженням після перегляду телевізійного сюжету на одному із центральних каналів.

«Нещодавно в одному із сюжетів про поранених мене зачепила одна фраза: «Хлопці хочуть м’яса». Себто, зі слів журналіста виходило так, що бійці, хоч і забезпечені усім необхідним, але все ж потребують посиленого раціону харчування. А як ми з вами знаємо, саме м’ясо є джерелом незамінних амінокислот, заліза й вітамінів групи В. Одним словом – ми вирішили надати воякам посильну допомогу», – розповіла Л.Томашевська.

 

За її словами, зі згоди та підтримки керівництва працівники підприємства зібралися гуртом і власноруч приготували й насмажили свіжих ковбасок і шашликів. «Потім ми все це сформували у пакуночки та доставили їх ще гарячими до хлопців. А взагалі задумка була такою, щоб зібрати їх на вулиці та посидіти навколо імпровізованого мангалу. На жаль, не усі з них за станом здоров’я можуть зараз ходити, тому довелося влаштувати «пікнік» у палатах», – додала вона.

Відвідувачки під час спілкування подякували солдатам за те, що вони не спасували перед ворогом.

Фото: Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)

.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *