ОСТАННІ НОВИНИ

Наскільки з липня зростуть тарифи на тепло

|

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, затвердила нові тарифи на тепло. Відтак з 1 липня у Львові, як і в інших містах України, зростуть тарифи на тепло. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Постановою від 06.06.2014р. №650 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, установила Львівському міському комунальному підприємству «Львівтеплоенерго» тарифи на послуги для потреб населення на наступному рівні:

1. З центрального опалення на рівні:

а) умовно-змінна частина двоставкового тарифу на  опалення для споживачів з будинковими приладами обліку теплової енергії  – 277,85 грн/Гкал (з ПДВ);

б) умовно-змінна частина двоставкового тарифу на опалення для споживачів без будинкових приладів обліку теплової енергії  – 6,08 грн/м2 (з ПДВ);

 в) умовно-постійна частина тарифу грн (Гкал/год.) за місяць протягом року – 22012,86 грн/Гкал/год (з ПДВ);

2. З централізованого гарячого водопостачання на рівні:

а) для споживачів з рушникосушками – 28,32 грн. /куб.м (з ПДВ);

б) для споживачів без рушникосушок – 26,16 грн. /куб.м (з ПДВ)

Ця постанова набирає чинності з 1 липня 2014 року.

На сьогодні тарифи на гарячу воду для споживачів категорії населення ЛМКП «Львівтеплоенерго» складають – 20,16 грн., вартість тепла – 179,71 за 1 Гкал. та 1,301 грн. за 1 м2 опалювальної площі.

Комунальники нагадують, що зміна тарифу зумовлена підняттям цін на природній газ. 

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *