ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради розпочали сесію з хвилини мовчання

|

Сесійне засідання Львівської обласної ради сьогодні розпочалося із хвилини мовчання за 49-ти загиблими військовими у Луганську та через раптову смерть відомого лікаря-хірурга Ігоря Герича. Хвилину мовчання оголосив голова Львівської обласної ради Петро Колодій. Про це передає кореспондент Львівського порталу із зали засідання. 

Як писав Львівський портал, сьогодні у місті Турка ховають видатного львівського хірурга Ігоря Герича. Процесія розпочнеться о 13.00 год. з вул. Довбуша, 16.

Нагадаємо, що 15 червня не стало Ігоря Герича, – видатного лікаря-хірурга, учасника Бойових дій в Афганістані, очільника обласного управління охорони здоров’я Львівської ОДА у 2005-08 роках, громадського діяча. Причиною смерті називають інфаркт.

Також нагадаємо, що 14 червня близько 01.10 під час заходження на посадку в аеропорту Луганська пострілом із зенітного ракетного комплексу бойовики збили військово-транспортний літак Збройних сил України ІЛ-76. На борту літака, окрім 9 членів екіпажу, знаходилося 40 військовослужбовців. Всі вони загинули. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею «теракт».

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *