ОСТАННІ НОВИНИ

Працівників НБУ терористи змушували до роботи в так званому донецькому народному банку

|

Управління Національного банку України в Донецькій області призупинило свою роботу. У понеділок, 16 червня, група терористів захопила приміщення Управління Національного банку України в Донецькій області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НБУ.

У всіх працівників Управління НБУ в Донецькій області були відібрані засоби зв’язку, зокрема мобільні телефони. Серед основних вимог цих осіб – перехід його працівників до так званого донецького народного банку.

У зв’язку з тим, що такі дії сепаратистів загрожують життю людей та унеможливлюють здійснення Управлінням своїх завдань, його діяльність призупинена, а система платежів і розрахунків у регіоні тимчасово відключена.

Національний банк України, незважаючи на вкрай складні умови, вживає всіх можливих заходів для захисту життя та здоров’я працівників Управління, збереження його матеріальних цінностей і готівкових коштів.

Ураховуючи ситуацію, що склалася, та з метою невідкладного вжиття заходів Голова Національного банку Степан Кубів уже звернувся до відповідних правоохоронних органів за допомогою.

Для вирішення проблемної ситуації в регіоні створена робоча група на чолі із заступником Голови Національного банку Яковом Смолієм.

 Фото: epochtimes 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *