ОСТАННІ НОВИНИ

Ляшко запропонував свій план для порятунку Донбасу

|

Народний депутат України Олег Ляшко, у соціальній мережі Facebook запропонував власний план порятунку Донбасу. За словами нардепа потрібно не відмовляючись від налагодження переговорного процесу, пам`ятати, що з нами рахуватимуться тільки тоді, коли ми будемо сильними.

«В жодному випадку не припиняти антитерористичну операцію, на чому наполягає Москва. Для її ефективного проведення запровадити військовий стан. Докласти всіх зусиль для реального закриття кордону з Росією, звідки нам експортують терористичну заразу. Жорстко вибивати терористів із захоплених ними наших населених пунктів, незважаючи на їхні воплі і соплі та іншу пропагандистську мішуру.

Радикально вичистити усю міліцію на Донбасі, людей які зрадили Присязі і злигалися з терористами, позбавивши їх пенсій, зарплат і пільг. Сформувати докорінно нову міліцію з учасників АТО. Невідкладно змінити главу МВС Авакова, який виявився слабким для цієї ролі. Радикального реформування і посилення потребує увесь силовий блок. На генеральські посади треба ставити капітанів і майорів, які реально воюватимуть. Більшість генералів не здатні до боротьби, у них мізки зайняті лише тим, як украсти на війні.

Щодо переговорів із терористами. Треба розуміти, що ми є свідками кримінально-олігархічного бунту донецької мафії на чолі з Януковичем, яка втратила владу внаслідок Революції гідності на Майдані. Сепаратизм – це лише ширма для цього кримінального бунту. У цьому заколоті донецька мафія взяла собі в спільники Росію, зрадивши Україну. Більшість із місцевих мешканців, хто сьогодні взяв зброю – це наркомани, алкаші, урки та інші асоціальні елементи, які воюють за дозу наркоти і 200 гривень. Тому з ними не переговори треба вести, а жорстко загнати в стійло, звільнивши Донбас від влади криміналу. Знаю на прикладі Маріуполя, як люди нам дякували за зачистку від цих опущених «новоросів». Так само не можна вести жодних переговорів з лідерами донецької мафії, які хочуть отримати індульгенцію на подальше панування на Донбасі. Якщо влада з ними спробує домовитися – це означатиме остаточну втрату контролю Києва на Донбасі» – написав О.Ляшко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *