ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі чоловіків-біженців відправляють назад захищати Батьківщину

|

Секретар Дрогобицької міської ради, в.о. міського голови Роман Курчик заявив, що міським центром за співпраці з місцевим ВО «Майдан» в Дрогобичі було забезпечено тимчасове проживання 14 сімей з АР Крим. Також у місті прийнято принципове рішення, Дрогобич надаватиме притулок біженцям зі східної України, зокрема, жінкам, дітям, немічним людям. Про це інформує прес-служба Дрогобицької міської ради.

«Зараз у місті перебувають 12 кримських сімей, в яких виховують 36 дітей, з них двоє повнолітніх та троє осіб студентів-біженців. Також в Дрогобичі перебуває 2 родини (в них – троє дітей) та одна особа зі східної України. А здорові чоловіки зі сходу країни, будьте добрі, повертайтеся назад, захищайте кордони країни. Наші хлопці їдуть туди, віддають своє здоров’я, свої життя. Того ж чекаємо і від вас», – наголосив Р.Курчик.

Посадовець переконаний: захищати Україну повинні усі, а не лише «західняки».

«Такого, що чоловіки зі сходу тут відсиджують, перечікують, а наші хлопці, чоловіки, батьки, сини там в той же час гинуть – бути не повинно Цю позицію ми озвучили також на рівні області. Рішення принципове, важливе, і, думаю, обговоренню не підлягає», – додав Р.Курчик .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *