ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура знайшла вбивцю Веремія, і встановила особи ще 100 тітушок - Махніцький

|

Генеральна прокуратура України встановила осіб причетних до вбивства журналіста газети Вісті В`ячеслава Веремія, яке сталося 18 лютого в Києві на перетині вулиць Володимирська і Велика Житомирська. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив генпрокурор Олег Махніцький, інформує ЛІГАБізнесІнформ.

«Слідство розкрило вбивство В`ячеслава Веремія. Одного із злочинців затримано, стосовно ще семи осіб – організаторів залучення тітушок для нападів на протестувальників – винесено повідомлення про підозру, вони оголошені в розшук», – сказав О. Махніцький.

Також розкрито викрадення активістів Майдану Ігоря Луценка та Юрія Вербицького. До викрадення причетні 11 осіб, в основному це були співробітники міліції та тітушки. Два підозрюваних перебувають під вартою, один – на волі під особисте зобов`язання.

Крім того, прокуратура встановила особи 100 тітушок, причетних до лютневих подій в Києві.

«У ході розслідування вивчається питання про джерела фінансування всього комплексу протиправної діяльності, спрямованої на придушення протестного руху, а також організації протидії Майдану за участю цивільних осіб – так званих тітушок … На сьогодні слідство встановило особи більше сотні таких осіб»,- додав О.Махніцький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *