ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий розпорядився провести супервізію транспортної схеми Львова

|

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив начальнику управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктору Щиру створити робочу групу для перегляду та адаптації міської транспортної схеми до сьогоднішніх потреб львів’ян. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії.

«Коли ми готувались до нової транспортної схеми, була пророблена достатньо велика робота. Але інколи теорія і практика відрізняються.

Пропоную створити робочу групу, залучивши фахівців з Львівської Політехніки, консультантів, які з нами працювали, і переглянути нашу транспортну схему з точки зору сьогоднішнього часу. Для цього потрібні певні бюджетні призначення. Треба, що наша транспортна схема відповідала реаліям сьогоднішнього дня. Схема має бути комфортною для мешканців в першу чергу», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він зазначив, що під час транспортних змін потрібно врахувати розвиток електротранспорту. «Ми починаємо цього року будувати колію на Сихів. Це змінить логістику транспорту. На дорогах, де ми зараз проводимо ремонти, змінюється швидкість руху. Коли ми розробляли транспортну схему, то вул Городоцька, наприклад, була у жахливому стані.

Треба зробити супервізію сьогоднішньої транспортної схеми, щоб вона була комфортною для мешканців. Враховуючи ремонти, які зроблені, нові дороги, які прокладаються. В пріоритеті має бути мешканець міста Львова і наш електротранспорт», – додав міський керманич.

Відтак, через два тижні, 27 червня, міський голова Львова проведе нараду щодо робочої групи зі супервізії транспортної схеми міста.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *