ОСТАННІ НОВИНИ

До смертельного вибуху на базі львівського «Беркуту» причетний керівник спецпідрозділу?

|

У кримінальному провадженні щодо підпалу на базі львівського «Беркуту» встановлено нові факти. У ході слідства отримано відомості щодо можливої причетності до організації та вчинення даного кримінального правопорушення одного із керівників БМОП «Беркут».Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Донедавна кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України розслідувалось слідчими Франківського райвідділу, а в подальшому обласним управлінням міліції Львівщини. З огляду на резонансність справи, 3 червня прийнято рішення про необхідність розслідування вказаного злочину слідчими прокуратури Львівської області .

На даний час у провадженні ретельно перевіряється версія про вчинення злочину саме працівниками правоохоронного органу, зокрема, і вищезгаданим керівником спецпідрозділу.

Окрім цього, триває проведення комплексної пожежно-технічної експертизи, яка надасть висновки про причини та інші обставини підпалу приміщення спецпідрозділу.

Зазначимо, що ряд суттєвих відомостей одержано у ході допитів саме очевидців події.

Відтак, вкотре просимо громадськість, а також працівників спецпідрозділу активно долучитись до розслідування та надати слідству інформацію про відомі їм обставини (м. Львів, Городоцька, 16, тел. 261-27-59; 261-26-93; 261-29-86).

Водночас, органи прокуратури гарантують свідкам захист відповідними процесуальними формами і методами.

Нагадаємо, 20 лютого внаслідок підпалу бази львівського «Беркуту» стався вибух. В результаті інцеденту загинуло два працівники спецпідрозділу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *