ОСТАННІ НОВИНИ

Ляшко провів власне розслідування у справі звільнення Лозінського

|

Народний депутат України, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко провів власне розслідування і дізнався подробиці афери звільнення з під варти екс-депутата Віктора Лозінського. Про це нардеп повідомив на своїх сторінці у соціальній мережі Facebook.

За словами Ляшка, хвороба, за якою звільнили Лозінського – гіпертонія. Висновок про хворобу надало Головне бюро судово-медичної експертизи МОЗ України.

«З таким діагнозом можна звільнити як мінімум 90 відсотків засуджених. Судову ухвалу про його звільнення від подальшого відбування покарання у зв`язку з хворобою виніс 3 червня голова Бориспільського міськрайонного суду Київської області С. Вознюк. Участь у процесі брали прокурори В. Кузьменко та В. Іващенко. Про те, що звільнення Лозінського стало результатом змови між суддею, прокурором і тюремниками, свідчить також той факт, що апеляцію на судове рішення прокурори подали в останній день, і то направили поштою, хоча прокуратура від суду знаходяться на відстані 300 метрів», – написав О.Ляшко

Також,як пише ляшко йому вдалося поспілкуватися говорив з міністром юстиції Павлом Петренком. І той повідомив нардепу, що вже направив звернення до Вищої Ради юстиції про звільнення Вознюка з посади за порушення присяги судді і порушення проти нього кримінальної справи.

«Також розслідуються дії прокурорів, експертів і тюремників, причетних до звільнення Лозінського. Начальника Бориспільської колонії № 119 відсторонено від посади. Також я переговорив із керівником Департаменту з питань виконання покарань Сергієм Стареньким. Він, у свою чергу, стверджує, що перед тим як звільнити Лозінського, вони повідомили Генеральну прокуратуру, але ніяких заперечень не отримали.З цього я роблю висновок, що за звільнення вбивці були заплачені великі гроші. І лише після того, як я у Facebook повідомив про цей ганебний факт, причетні до цього злочину чиновники почали шукати крайнього, щоб уникнути відповідальності», – додає О.Ляшко.  

Нагадаємо,як писав раніше Львівський портал спеціальна група карного розшуку МВС України сьогодні знову затримала скандального депутата В. Лозінського.

Фото: Facebook 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *