ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу Львів-Тернопіль нарешті відремонтують

|

Сьогодні, 12 червня, у кабінеті голови Львівської обласної ради Петра Колодія відбулася зустріч з його колегою – головою Тернопільської обласної ради Василем Хомінцем, у рамках якої сторони підписали договір про міжбюджетний трансферт на 2014 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Предметом вказаного вище договору є виділення коштів та фінансування робіт з ремонту автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль. Зокрема, згідно з умовами договору Тернопільська обласна рада в обласному бюджеті на 2014 рік передбачає надання субвенції для фінансування вищезазначених робіт, а Львівська обласна рада передбачає в обласному бюджеті на цей рік одержання зазначеної субвенції в сумі 1 000 000 гривень.

Варто також зазначити, що субвенція перераховується в межах і за рахунок відповідних надходжень на рахунок спеціального фонду обласного бюджету Тернопільської області. Остаточне перерахування коштів субвенції здійснюється не пізніше 1 жовтня 2014 року.

Відповідно до умов договору Львівська обласна рада зобов’язана у випадку неповного використання зазначеної субвенції в повному обсязі забезпечити безумовне повернення невикористаної суми субвенції до обласного бюджету Тернопільської області не пізніше 30 грудня 2014 року.

Разом з тим, департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації щокварталу до 15-го числа місяця, що настає за звітнім кварталом, повинен подати департаменту розвитку інфраструктури Тернопільської обласної державної адміністрації інформацію про обсяг виконання робіт з ремонту автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль. 

За невиконання або неналежне виконання умов, визначених цим договором, сторони несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України. Одностороння відмова від договору не допускається, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством України.

Умови договору є обов’язковими для виконання сторонами і можуть бути змінені за взаємною згодою сторін шляхом укладення додаткової угоди, яка є невід’ємною частиною цього договору.

Договір вступає в силу з дня його підписання сторонами і діє до 1 січня 2015 року.           

Фото: прес-служба ЛОР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *