ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенка закликають пропустити через люстрацію кандидата в губернатори Львівщини

|

Люстраційний Комітет Львівщини закликав Президента України Петра Порошенка висунути кандидатів на посаду голови Львівської облдержадміністрації для публічного обговорення. Про це Львівському порталу повідомили у Комітеті.

Подаємо повний текст звернення:

«Шановний Петре Олексійовичу!

Ми, представники Люстраційного Комітету Майдану Львівщини, вважаємо, що оновлення та очищення влади буде неможливим, якщо цей процес не відбуватиметься відкрито і публічно.

Саме Майдан дав можливість проведення дострокових президентських виборів в Україні. Можливість змінити владу вибороли кров’ю наші з вами співгромадяни. І цей шанс втрачати не маємо права. Перезавантаження влади в Україні уже стартувало – це успішне проведення президентських виборів. Другим етапом стане – формування влади у всіх регіонах України. Цей етап не менш важливий, і громадяни України, які обрали свого президента в один тур, пильно стежитимуть за призначеннями в областях.

Переконані, що від того, наскільки відкрито і прозоро буде відбуватися цей процес, залежить успіх перезавантаження влади. Тому:

Закликаємо – не допустити кулуарних та квотно-партійних призначень в областях, зокрема, на Львівщині, на державні керівні посади.

Вважаємо – кожен кандидат на ту чи іншу державну посаду має пройти публічне обговорення.

Пропонуємо Вам – висунути своїх кандидатів на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації, щоби громада Львівщини змогла висунути їх на загальне обговорення.

Остаточне призначення будь-якого претендента на посаду голови Львівської ОДА має відбуватися лише після того, як громада його побачить, почує і скаже своє слово», – йдеться у зверненні. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *