ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт вулиці Куліша триватиме усе літо

|

Ремонт вулиці Куліша на ділянці від Шпитальної до Зернової планують закінчити до кінця літа, наразі там триває ремонт інженерних мереж. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Якщо говорити про інженерію, то повністю усе замінюється по лінії «Львівводоканалу» – мережі водопостачання, водовідведення, колектор у нормальному стані. Головне – що ми замість асфальту будемо забруковувати цю дорогу, вертати автентичний вигляд. Буде велика увага приділена ремонту хідників, буде також зроблена велодоріжка», – розповів А.Садовий.

Планується, що роботи з заміни каналізаційно-водопровідних мереж триватимуть до 18 червня, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари. Також за словами мера є і кошти на ремонт вулиці, адже фінансування йде з міського бюджету, з «Львівводоканалу» та забудівельника торгового центру «Форум Львів».

За інформацією Галицької районної адміністрації, найближчим часом у центральній частині міста ремонтуватимуть вул.Данилишина, перехрестя вулиць Ш.Руставелі – Волошина, вул.Снопківську біля школи №27.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *