ОСТАННІ НОВИНИ

У Слов’янську озброєні сепаратисти поранили двох силовиків - Селезньов

|

Поблизу міста Слов’янськ бойовики не припиняють спроб вирватись з кільця оточення. Так внаслідок чергового обстрілу позицій учасників АТО зі стрілецької зброї та гранатометів, двох українських військовослужбовців поранено. Про це на своїй сторінці на Facebook написав речник штабу АТО Владислав Селезньов, передає кореспондент Львівського порталу.                          

«На іншому блок посту була недопущена спроба прориву групою бойовиків кільця оточення. До 10 бойовиків намагались залишити кільце оточення, але завдяки діям українських військовослужбовців така спроба виявилась марною», – написав він.

Однак у Луганську бойовики обстріляли аеродром. За інформацією В.Селезньова, прибувши на восьми вантажівках зі встановленими на них мінометами та крупнокаліберними кулеметами, бойовики розпочали обстріл позицій українських військовослужбовців. «Силами визначеного підрозділу напад бойовиків відбито, втрат серед українських силовиків немає», – зазначив він.

Владислав Селезньов також повідомив, що минулої ночі бойовики протягом трьох годин вели мінометний обстріл позицій українських військовослужбовців в районі аеропорту Краматорськ.

«Вогнем у відповідь знищено блок пост бойовиків, дві мінометних установки бойовиків, інженерну машину розгородження, близько 40 найманців», – написав він.
військовослужбовець також наголосив, що для забезпечення безпеки мешканців району, де проходить АТО, учасники антитерористичної операції виконують заходи зі створення відповідної мережі захисних споруд.

Діяльність сил АТО спрямована на відновлення у визначених районах безпеки та правопорядку, блокування та знищення бойовиків, додав В.Селезньов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *