ОСТАННІ НОВИНИ

Ціну на Царьова завищили, тепер він «дешевшатиме» кожні три дні

|

Винагорода за живого Олега Царьова кожні три дні зменшуватиметься на 20 тисяч доларів. Про це повідомив керівник штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза, пише «ТСН».

«Я розумію, що коли його (Олега Царьова) привезуть, то реальна вартість його буде 50-70 тисяч. Ми завищили ціну на цього пана. Але це робилося свідомо, щоб патріоти могли заробити гроші за добрі справи. Я ще раз наголошую: ми не провокуємо і не пропагуємо продаж чи купівлю людей. Ми чітко розуміємо: якщо Царьов буде затриманий правоохоронними органами України – це крок до стабілізації ситуації на Сході. Поки є такі пани, як Царьов, ситуація на Сході не стабілізується», – сказав Ю.Береза.

Також Береза уточнив, що гроші отримає не той, хто надасть міліції інформацію про місцезнаходження одного з лідерів луганських сепаратистів, а той, хто особисто доправить його до правоохоронних органів.

Як повідомляв раніше Львівський портал, штаб національного захисту Дніпропетровської області оголосив винагороду за Царьова в $ 500 тисяч. Раніше Верховна Рада позбавила політика депутатської недоторканності і дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності і арешт. Проти Царьова порушено кримінальну справу за злочини проти територіальної цілісності України.

Фото hvylya.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *