ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє хлопчиків отруїлися алкоголем

|

Червоноградські правоохоронці вирішують питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків, діти яких отруїлися алкоголем. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Червоноградський міський відділ міліції, на 102, надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської міської лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлені двоє малолітніх дітей віком десяти та одинадцяти років з діагнозом отруєння невідомою етіологією, в результаті чого неповнолітні були госпіталізовані в реанімаційне відділення.

За словами десятирічного потерпілого, того дня він пішов гуляти на двір де зустрів своїх знайомих. Один з товаришів приніс алкогольний напій і хлопці вирішили його спробувати. Після вживання, йому стало погано і він більше нічого не пам’ятає.

«В ході перевірки ми встановили, що один з неповнолітніх приніс пластикову пляшку зі спиртом, яку знайшов у себе вдома. Коли хлопці розпили алкогольний напій, двом з них стало погано», – повідомила старший оперуповноважений СКМСД Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області Ірина Панасюк.

Під час профілактичної бесіди з батьками дітей, які вживали алкоголь, вони спершу заперечували, що їхні діти причетні до розпивання алкоголю, але після проведеної перевірки це було доведено.

За невиконання батьками їхніх обов’язків, подружжя притягнуть до адміністративної відповідальності.

Окрім того, правоохоронці направили подання у школу, де навчаються учні з метою систематичного проведення з ними профілактичних бесід та посилення контролю за їхньою поведінкою.

 Фото: zadumaisia.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *