ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Україною знаходиться 50 вантажівок з бойовиками - Тимчук

|

Успішні дії сил АТО викликали паніку в рядах донбаських терористів. Про це повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний Cпротив» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Від лідерів бойовиків, які орудують в Донецькій та Луганській областях, запити на екстрену допомогу йдуть і до Росії, і у Крим», – пише він на своїй сторінці в мережі Facebook.

На даний момент, за даними групи «ІС», російські «куратори» терористів на Сході України вживають заходів щодо надання допомоги.

“Зокрема, на території окупованого Криму з бойовиків місцевої, так званої, «самооборони» вже сформовано загін загальною чисельністю близько 300 осіб, готовий до проникнення на Донбас”, – повідомив Дмитро Тимчук.

Також він зазначив, що в прикордонних районах Росії навпроти Донецької області сформовані автоколони з озброєними бойовиками загальною чисельністю до 50 вантажних автомобілів.

“Луганські терористи отримали обіцянку від російських координаторів на прибуття підкріплення від «кавказців» (чисельність підкріплення та маршрути проникнення в Україну уточнюються)”, – пише він.

У даний момент українські силові структури вживають заходів з запобігання проникнення даних терористичних груп на територію України.

Фото: Фейсбук Д.Тимчука

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *