ОСТАННІ НОВИНИ

В Українській армії назріває бунт (відео)

|

У Збройних силах України назріває бунт. Солдати, які базуються у 51-й аеромобільній бригаді бідкаються, що сплять по 40 осіб в одному наметі на землі та не мають елементарного – питної води. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Також військові потребують банальних речей: змінного одягу та їжі. У меню солдат залишилась лише перловка. Що гірше, турбує непоінформованість. Їм не повідомляють скільки часу вони ще воюватимуть і куди їх направлять.

За словами військових, охочих відстоювати честь України у їхніх рядах раніше було чимало, однак, коли вони побачили, в яких їм доведеться умовах існувати та з якою зброєю воювати, ентузіазм зник. Є серед військовослужбовців і такі, котрі були мобілізовані, однак не готові вбивати людей.

За словами одного із них, у ЗСУ є спецпідрозділи, які добре оснащені і готові воювати, а для чого зібрали їх – невідомо.

Солдат звертається до керівництва країни з проханням вплинути на ситуацію. Окрім того, він зізнається, що у їхніх рядах є люди, які вживають алкоголь і вони не лише не здатні дати відсіч ворогу, а несуть небезпеку собі, своїм побратимам і всій країні.

Частина солдат воліла б повернутися додому, однак ті, хто готові служити хочуть підписувати офіційний контракт.

Відео: Українські Новини

На фото скріншот з відео


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *