ОСТАННІ НОВИНИ

Слідство розглядає версію навмисного вбивства жінки-підприємця. Відсторонено 4-х осіб

|

Кримінальна справа за статтею «доведення до самогубства» жінки підприємця, яка «вистрибнула» з вікна 10-го поверху будівлі Міндоходів у Львівській області, була перекваліфікована у статтю «про навмисне вбивство». Водночас посадовців податкової, які працювали із загиблою відсторонено від роботи. Про це під час сьогоднішньої зустрічі керівництва ГУ Міндоходів у Львівській області з активістами громадських об’єднань Львова, повідомив заступник начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Денис Шмигаль, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Д. Шмигаля, через розслідування справи про загибель жінки і на вимогу громадськості, у податковій відсторонено від роботи чотирьох працівників.

«Задля унеможливлення тиску на слідство, від учорашнього дня, не виконує своїх обов’язків керівник Залізничної інспекції, його заступник, керівник відповідного управління та фінінспектор, до якого жінка була записана прийом», – повідомив Д. Шмигаль.

За словами чиновника, ці посадовці відсторонені від посади терміном на десять днів. Однак, якщо не буде офіційних доказів тиску чи інших протиправних дій відсторонених, то вони можуть поновитись на своїх посадах.

Водночас Денис Шмигаль попросив громадськість та журналістів не робити передчасних висновків та набратися терпіння, допоки не завершать розслідування цієї справи.

«Не все очевидне на сьогодні може бути правдою завтра. Наберіться терпіння і закликаю вас не спекулювати на цій темі… Винні обов’язково будуть покарані», – пообіцяв він.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *