ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова знову їдуть футбольні фанати з цілої Європи

|

З п’ятого по восьме червня у Львові відбуватиметься вже восьмий за ліком міжнародний фан-фестиваль для футбольних вболівальників з різних країн під назвою «Єврофан». Цього року участь у турнірі візьмуть 22 команди з 17 країн світу. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Свою футбольну майстерність демонструватимуть вболівальники, як окремих футбольних клубів так і збірних команд. Так до Львова завітають аматорські фан-команди «Копенгаген» (Данія), «Норрчепінг» (Швеція), «Херенвен» (Голландія), «Словацко» (Чехія), «Динамо Бухарест» (Румунія), «Динамо Мінськ» (Білорусь), «Динамо Тбілісі» (Грузія), «Спартак Міява» (Словаччина), «Карпати» (Україна). А також фан-збірні Болгарії, Хорватії, Ірландії, Швеції, Словенії, Фінляндії, Північної Ірландії, Словаччини, Білорусії, Грузії, Молдови, Польщі і України.

Матчі  «Єврофану» проходитимуть на стадіонах м. Львова і Львівської області. Цього року безкоштовно переглянути поєдинки можна буде на стадіонах  «Прогрес» (м. Львів, вул. Б. Януша, 1), академії футболу ФК «Карпати» на базі УФК – Львівського державного училища фізичної культури (м. Львів, вул. Кн. Ольги, 3) та футбольної школи «Рух-Винники» (Винники, вул. Спортова, 2). Пв –фінальнали та фінал турніру відбудуться восьмого червня на стадіоні «Юність» (м. Львів, Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького).

Також під час фан-фестивалю відбудеться вже традиційна благодійна акція «Фанати Європи – львівським дітям». Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати.

Нагдаємо, що футбольний фан – турнір «Єврофан -2014» організовує громадська організація  «Карпати» (Львів). 

Фото організаторів заходу 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *