ОСТАННІ НОВИНИ

Царьов переховується від українських правоохоронців у Криму

|

Народний депутат Олег Царьов, якого Верховна Рада сьогодні позбавила недоторканності, заявив російським ЗМІ, що перебуває в Криму. Про це повідомляють РІА Новости.

“Я зараз у Криму”, – повідомив Олег Царьов.

Відповідаючи на питання, що він зробить у ситуації, що склалася, депутат відповів: “Боротися з чинною владою. Міняти свої плани я не збираюся”.

Як повідомляв Львівський портал, 3 червня народні депутати дали згоду на притягнення Олега Царьова до кримінальної відповідальності. Також парламент дав згоду на затримання Царьова і обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Раніше ГПУ внесла до парламенту подання про дачу згоди на притягнення Царьова до кримінальної відповідальності, його затримання і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Рада заслухала з цього приводу в.о. генерального прокурора Олега Махніцького.

За словами в.о. генпрокурора, досудовим розслідуванням встановлено, що депутат О.Царьов у період березень – квітень 2014 умисно, відкрито, застосовуючи в тому числі засоби масової інформації, здійснював публічні заклики до насильницької зміни влади і повалення конституційного ладу України.

Фото hvylya.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *