ОСТАННІ НОВИНИ

Сех розчаровує депутатів

|

Голова Львівської обласної ради Ірина Сех уперше проігнорувала сесію Львівської облради, на якій мала прозвітувати про виконання низки програм. Як передає кореспондент Львівського порталу із зали засідання, депутатів така поведінка очільника області неабияк обурила.

Голова Львівської облради Петро Колодій повідомив, що Ірина Сех скерувала до облради листа, у якому запропонувала замість себе інших доповідачів. Зокрема, керівників структурних підпрозділів ЛОДА та свого першого заступника Йосифа Ситника. Але депутатів це не влаштувало і вони зазначили, що І.Сех їх розчарувала, оскільки повелася як і її попередники – В.Горбаль та О.Сало. Відтак, обласні обранці взагалі відмовилися слухати ці питання від інших доповідачів. «Робота з функціонування соціально-економічного комплексу області провалена. Область на останніх місцях в державі. Потрібно з’ясувати, чому такі результати», – зазначив Олександр Старовойт.

Депутат Олександр Ганущин зі свого боку додав, що слухати звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області без голови ЛОДА немає змісту.

Натомість перший заступник голови ЛОДА Йосиф Ситник вирішив стати на захист Ірини Сех і зазначив, що вона перебуває на сесії Верховної Ради, де голосують важливі питанні і її голос є вирішальним. «Сьогодні народні депутати позбавили депутатства Царьова. За це рішення проголосували 226 депутатів, тому голос Ірини Сех був вирішальним», – зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні Ірина Сех мала звітувати перед Львівською обласною радою щодо виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини у 2013 році та затвердження програми розвитку області на 2014 рік з макропрогнозом на 2015-2016 роки, а також щодо фінансування та виконання робіт на дорогах державної і комунальної власності Львівщини.

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *