ОСТАННІ НОВИНИ

Люди Януковича повертаються на посади – депутат ЛОР

|

Депутат Львівської обласної ради Олександр Ганущин сьогодні під час засідання сесії повідомив, що начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Тирчик знову вийшов на роботу. Про це інформує кореспондент Львівського порталу із зали засідання.

Цей факт неабияк обурив депутата, оскільки Люстраційний комітет раніше вимагав звільнити А.Тирчика із найманої посади за організацію примусового виїзду людей на Антимайдан.

«Сьогодні Тирчик вийшов на роботу і стає до праці, хоч голова Львівської ОДА Ірина Сех робила відповідне клопотання, а депутати приймали звернення щодо його перебування на посаді. Необхідно невідкладно надіслати телеграми в Держлісагенство. Бо якщо ми будемо такі речі пропускати, то на роботу скоро вийде й О.Сало», – наголосив О. Ганущин.

Відтак депутат вимагає від голови ЛОДА Ірини Сех та голови ЛОР Петра Колодія підготувати розпорядження про звільнення начальника Львівського обласного лісового та мисливського господарства Андрія Тирчика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *