ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським пенсіонерам показали екзотичних тварин

|

Підопічним Львівського міського територіального центру організували цікаве дозвілля. Минулої п’ятниці, 30 травня, львів’яни літнього віку побували на пізнавальній екскурсії у Львівському дитячому еколого-натуралістичному центрі.

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Учасникам екскурсії показали 130 видів і порід екзотичних тварин: 30 видів плазунів і земноводних, понад 40 видів птахів і решта – ссавці. «Побачили вони і ботанічну колекцію рослин відкритого і закритого ґрунту, яка налічує понад 300 видів і сортів, а також ознайомилися з роботою юннатів, які займаються в багатьох гуртках різних напрямів і профілів», – розповіла культорганізатор Львівського міського терцентру Віра Костецька.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

«Працівники нашої установи щотижня організовують заходи дозвілля відвідувачам центрів дозвілля Львівського міського терцентру. Ці події різного характеру: розважальні, пізнавальні, навчальні й спортивні», – повідомив директор Львівського міського терцентру  Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової  реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Фото: прес-служба ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *