ОСТАННІ НОВИНИ

Колодій знову працюватиме без заступника

|

Сьогодні на черговому пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради депутати планували розглянути питання про обрання першого заступника голови ЛОР Петра Колодія. Однак, під час формування порядку денного, депутати вирішили перенести розгляд цього питання на наступне сесійне засідання.

«За» проголосувало 77 депутатів. Про це передає кореспондент Львівського порталу із зали засідання.

Варто зазначити, що минулої сесії Петро Колодій обіцяв, що питання про призначення його першого заступника буде розглянуте найближчої сесії, тобто сьогодні, 3 червня. Даний проект рішення навіть оприлюднено на офіційному сайті ЛОР

Як стало відомо Львівському порталу із поінформованих джерел, розгляд питання про першого заступника голови ЛОР перенесено на наступну сесію через неузгодження між депутатами фракції «Батьківщина» щодо кандидатури на цю посаду.

У кулуарах Львівської облради говорять про те, що на цю посаду претендують О.Рісний (Батьківщина), О.Шейка (Батьківщина), О. Юринець (УДАР) та А. Корнат (НРУ).

Нагадаємо, першим заступником голови Львівської облради був Василь Пісний, якого звільнили із посади 2 березня цього року. Оскільки його призначили начальником департаменту боротьби з економічними злочинами МВС України. З того часу П.Колодій залишається без заступника.

Фото gazeta.lviv.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *